Die lokatief in Xhosa en die ander Nguni-tale : 'n deskriptiewe- en vergelykende analise - Van der Poll, John Dennis Peter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.