Die Nederduitse Gereformeerde Kerk in Suid-Afrika en die ekumeniese beweging tot 1910 - Kotze, Christoffel Steenkamp (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1970.