Die ontwikkeling van bestuursinstellings in die westelike Bantoegebiede (Tswanatuisland) - Jeppe, W. J. O (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.