Die ontwikkeling van 'n geprogrammeerde handleiding vir die opleiding van eerstelyn toesighouers in 'n organisasie wat telekommunikasietoerusting vervaardig - Lessing, Barend Christiaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.