n Model vir die bepaling van die optimale hulpbronbenuttingspatroon in die Bo-Olifantsrivier besproeiingsgebied - Smit, Louis Mostert (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.