n Ondersoek na die ontstaan van rassevooroordeel, met empiriese beklemtoning van die groepsnormteorie - Nieuwoudt, J. M.(Johannes Marthinus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.