Ontwikkeling van 'n geweegde aansoekvorm ter bekamping van arbeidsomset onder gekleurde werknemers in 'n klerasiefabriek - Fick, L. J.(Louis Jean) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.