Psycho-hygienische benadering van de lichamelijke opvoeding - Gerdes, O. A. M.(Otto Antonius Maria) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.