Sillabusbeplanning in liggaamlike opvoeding vir dogters (sub A tot st. III) : met nadruk op die doelstelling bewegingsontwikkeling - Wiid, B. M.(Beatrice Maria) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.