Die finansiele verhoudings tussen die staat en die universiteite, met besondere verwysing na kapitaalfinansiering (1953-1969) - Louw, Bernhard (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.P.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.