Die i.t.a. aanvangsleesonderrig : 'n leerpsigologiese verkenningstudie - Bezuidenhout, Coenraad Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.