Die ontwikkeling van geld en organisatoriese instellings in die vroeg-kapitalistiese tydperk met spesiale verwysing na John Law - Cloete, Fanie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, Februarie 1971.