Die paradoks in die poesie, met verwysing na Elizabeth Eybers - Britz, E. C.(Etienne Cornelius),1946- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.