Die psigoterapeutiese proses : 'n kwalitatiewe ontleding - Geyser, Johannes J.(Johannes Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.