Die waarde en waardevermindering van die duursame produksiemiddel : 'n kritiese literatuurstudie - Joubert, W. A.(Willem Adolph),1934- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.