Friedrich Wilhelm Jannasch en sy invloed op die kerkmusiek van die N.G. Kerk - Ottermann, Reino (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.