Indiwiduele seleksie vir koue-verdraagsaamheid by Drosophila melanogaster - Brits, Gert Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.