Kerkplanting by die Suid-Afrikaanse Sendinggenootskap : 'n sendingwetenskaplike ondersoek na gemeentevorming in die Suid-Afrikaanse Gestig - Els, Petrus Jacobus Johannes Stephanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1971.