n Fisiese en chemiese ondersoek na die meganisme van laktoon-karsinogenese en -mutagenese - Raubenheimer, H. G.(Helgard Gysbertus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.