Rekruteringstudies oor die Suidwes-Afrikaanse sardyn, Sardinops ocellata, 1954-1958 - Schulein, F. H.(Friedrich Heinrich) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.