Supervisie in maatskaplike werk met besondere klem op drie partikuliere welsynsorganisasies - Botha, Narisscia Johanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.