Die differensiele evolusiegang van die interne stedelike ruimte van Kimberley - Van der Merwe, I. J.(Izak J.) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.