Die identifikasie van plantpatogeniese spesies van Pseudomonas, Xanthomonas en Erwinia m.b.v. standaard bakteriologiese metodes en serologiese tegnieke - Erasmus, Henry D (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Landbou) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.