Die invloed van boor op fenoliese verbindings in die grondboontjieplant - Watts, J. E.(Jeffrey Ernest) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbsoch, 1972.