Die invloed van plantgroeireguleerders op Waltham Cross-druiwe met spesiale verwysing na gibberellien - Malherbe, W. S (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.