Die Suid-Kaapse toeristebedryf : geografiese patrone en invloede op regionale ontwikkeling - Steyn, J. N.(Jacobus Nicolaas),1943- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.