Die toepassing van die tegniek van bedryfsvergelyking op kooperatiewe wynkelders in Suid-Afrika - Botha, Philip R. (Philip Rudolph) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (MScAgric)--Stellenbosch University, 1972.