Die verband tussen studente se gesagsbeskouing en persoonlikheidstrekke - Raubenheimer, Jena Roelanda (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.