Evaluering van weerstand in koring teen Puccinia graminis tritici - De Jager, J. N. W.(Johan Nicolaas Wilhelm) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.