Klimaattipes van Oos-Kaapland volgens die Koppen- en Thornthwaite-klassifikasies - Tancred, Petrus,1941- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.