'n Historiese en krities-analitiese studie van die liedersiklus Die schone Mullerin van Wilhelm Muller en Franz Schubert - Bouwer, Jacobus Daniel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M. Mus.) --Stellenbosch University, 1972.