Spanning en persoonlikheid : 'n vergelykende studie van peptiese ulkuspasiente met neurotici - Moller, A. T.(Andries Theron),1944- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.