Sportdeelname en persoonlikheidseienskappe soos gevind by 'n groep hoerskoolseuns - Smit, Jacob Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.