Staatsteun aan subskripsiebiblioteke in die Kaapkolonie vanaf 1818 tot 1910 - Van der Walt, Marthinus Samuel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Bibl.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.