Bilineere funksionale in Hilbertruimtes en toepassings daarvan in die teorie van parsiele differensiaal vergelykings - Van der Merwe, N. Helena(Naomi Helena) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.