Die kerkregtelike ontwikkeling van die Nederduitse Gereformeerde Kerk in Suid-Afrika, 1795-1962 - Kleynhans, E. P. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.