Die kognitiewe gehalte van teologiese taal : 'n ondersoek binne die perspektief van die analitiese filosofie na die kennisstatus van God-taal met besondere verwysing na die metateologiese analises van Antony Flew, Richard Braithwaite, Ian Ramsey en John Hick - Landman, Willem Adolf,1948- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.