Leierskapstyl en bestuursdoeltreffendheid : 'n opvolgstudie en uitbreiding van die Fiedler-model - Malherbe, Johannes Louw (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.