n Ondersoek na die verband tussen die resultate van die indirekte Cooper-toets, die direkte bepaling van die maksimale suurstofopname, en die invloed van 'n oefenprogram op maksimale suurstofopname - Blaauw, J. H.(Johannes Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.