n Studie van die verhouding tussen plantparasitiese nematodes en die perske in Suidwes-Kaapland - Meyer, A. J.(Albertus Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.