Ontwikkelingsrigtings in die onderwys van Kaapland, hoofsaaklik met betrekking tot sekondere onderwys 1930-1958 - Venter, Christoffel Rudolph (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.