Vergelyking van 'n hulpvoorligter met 'n huishoudkundige in 'n voorligtingsituasie by 'n groep Kleurlingvroue - Le Roux, Isa Aletta (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.