Die aard en omvang van werksafwesigheid by Kleurlingwerkers in Kaapse nywerhede - Briedenhann, Johann Eckhardt (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- University of Stellenbosch, 1974.