Die daarstelling en die gebruik van ioon-sensitiewe heterogene membraanelektrodes - Basson, Adriaan Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.