Die ekologie van Calanoides carinatus (Kroyer), Centropages brachiatus (Dana) en Metridia lucens Boeck in die boonste 50 meter van die waters naby Walvisbaai gedurende April en Augustus 1972 - Coetzee, D. J.(Daniel Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Opsomming in Eng..