Die geestelike versorging van die sorgbehoewende kind in die kinderhuis in aansluiting by sy siening van God - Havenga, Hendrik Stephanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1974.