Die invloed van geheimhouding van salarisse en salarisskale op satisfaksie met vergoeding : 'n vergelykende studie - Slabber, Matthys Liebenberg (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.