Die invloed van varierende proteien- en energieverhoudings in die rantsoen op die liggaamsamestelling van dragtige karakoelooie en hulle lammers - Steyn, J. A.(Jacobus Arnoldus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.