Die plek en optimale benutting van die nuwe Suid-Afrikaanse indiwiduele skaal by die ondersoek van 'n kind met leermoeilikhede - Hamilton, J. H.(Johannes Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.