Dr. John Philip se opvattinge en sy werksaamhede in Suid-Afrika - Kapp, P. H.(Pieter Herman),1939- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.